VEUS DEL SÀHARA

Setmana del 19 al 23 de Febrer


Penúltima entrada d'aquest blog, no ens podem creure que açò s'acabe..

Aquesta setmana vam estar preparant a fons la xicoteta obra que vam realitzar el divendres 23 al Centre Municipal Juventud de Campoamor i rematant els projectes que habiem d'acabar la mateixa setmana.

La sala on es va realitzar és aquesta:

 El resultat va ixir com esperavem o millor. Després de tants assajos vam transmetre els nostres sentiments cap al Sahara en una obra de meys de mitja hora, crec que tots i totes ho vam fer molt bé, i ademés actuar davant de més gent et dona més força, cosa que vam transmetre a l'escenari.

Ademés a l'acabar l'actuació vam poder endur-nos a casa manualitats,  fetes per xiquets i xiquetes d'allí, d'aquesta manera tenim una xicoteta part del Sahara a les nostres mans.


A pesar del canvi de persones que es van fer a última hora tot va eixir perfectament.

Crec que a través d'aquesta obra tots i totes s'hem endisant de major manera al mòn del Sahara, i hem aumentat una mica la nostra empatia, ja que fins que no et parlen profundament sobre un tema tan conflictiu com es aquest, no te'n adones realment de les condicions infrahumanes amb les que viuen moltes persones a dia de hui.

 Per altra banda dir-vos que amb el projecte que teniem que entregar aquesta mateixa setmana donem per acabada l'asignatura d' animació turística, amb la que hem aprés tantes coses... 

Ací vos deixe el vídio on podeu veure tota l'obra!!





FINS L'ÚLTIMA (però no menys important) ENTRADA D'AQUEST BLOG!! :,(

Comentarios

Entradas populares de este blog

S'acosta el final...

Sant Antoni a Ontinyent!

Charla sobre el SÁHARA.