ACTTIV, l'animació amb altres ulls!

Setmana del 11 al 15 de Desembre

 Aquesta setmana vam rebre la visita de l'empresa ACTTIV, la persona que va vindre representant l'empresa ens va contar el funcionament complet d'aquesta.
Es tracta de l'empresa d'animació més gran d'Espanya, la qual porta en funcionament des del 2002. 
La seu de l'empresa es troba a Madrid, des d'allí es porten les dinstintes animacions turístiques de tots els hotels per als que treballen per tota Espanya. La seua misió es conseguir que joves facen de l'animació turística la seua profressió. 
Ademés també ofereixen cursos de formació per als seus treballadors. Aquestos cursos es fan previament per a que persones sense cap experiència ni formació puguen formar-se i incorporar-se a l'empresa. També ofereixen la possibilitat de formació interna, es a dir, formar a persones de dintre de l'empresa realitzant cursos periòdics per a nous jefes d'animació o d'àrea com miniclub o deportiu. 
Ademés, donen l'oportunitat de formació dual  per a persones de cicles formatius, on es combina formació amb pràctiques. Finalment també ofereixen formació en col·laboració amb hotels o cadenes que ho sol·liciten. 
 Per veure quins seran els treballadors de la seua empresa es fa un casting previ al qual es pot presentar qualsevol persona. També es pot presentar el curriculum a la pàgina oficial. 
L'horari de cada treballador/a va de Dilluns a Diumenge, sempre amb 1 dia i mig de descans, el que són 40 hores setmanals obligatories.

L'horari d'activitats que està imposat en hotels i campings normalment es aquest:

  • Pel matí, a primer hora sempre es realitza actividat física, ja que es quan més energia desprenem.
  •  Després es fan activitats paradeportives (petanca, bols, etc).
  • De 13.00 a 13:30 normalment es fa un sencill joc d'habilitat amb la finalitat de conseguir un aperitiu de bades. 
  • Per la vesprada es fan dues actitivats. Primerament solen fer-ser manualitatas, tallers, etc. i més endavant ball o alguna activitat amb moviment. 
    Per la nit a les 21:00 el que s'anomena ''minidisco'', després show de 22:00/23:00 i a las 23:00 fins les 00:00 es sol fer un show extern, amb diferents temàtiques cada dia.


     Finalment, per acabar, vos deixe un vídio de algunes de les raons que fica l'empresa de  per què ser animador turístic.
    FINS LA PRÒXIMA!!

Comentarios

Entradas populares de este blog

S'acosta el final...

Sant Antoni a Ontinyent!

Charla sobre el SÁHARA.